Top SerialeIndieneSubtitrat in Romana

Top SerialeIndieneSubtitrat in Romana

Telenoveleindiene, împreună cu serialedramaticeturceștișicoreeneși-au câștigatrecunoaștereaînrândulpubliculuimondial. Seriale TV indienemuzicăcolorată, tradițională, atrăgătoare, cu melodiimagnificeși vii, cu tineriactoritalentați, cu diferiteproblemesociale, care suntîncărelevanteînsocietateaindiană. Tot timpulcândvorbimdespreserialeindienesubtitrat in romana a site name chame to our mind name hindilover. oamenilor din România le place săurmăreascăzilnictoatecelemairecenteserialeindieneîntimpul liber.Peacest site vețiurmărișiserialeturcesti. Toateepisoadelesuntdistribuitezilnic cu subtitrarecompletăÎn India, prima telenovelă din 1984 a devenitseria TV „Hum Log”, care cuprinde 154 de serii. A fostceamailungăserie din istoriateleviziuniiindiene. Telenoveleleindienesuntrealizatepe o mare varietate de limbi ale statului. Celemaifrecventesunt o serierealizatăînhindi, punjabi, marathi, gujarati, bengali, tamil, kannada, telugu, malayalam. În India, serialele au uneledintrecelemaimariratinguripeprincipalelecanalenaționaleprecum Zee TV, Star Plus. Serialele TV indienedifuzeazășiîn Asia de Sud, Sud-Est șiCentrală, înOrientulMijlociu. Site-ul beauty-around.com a făcut Top 10 dintrecelemaibuneseriale TV indiene, care include seriimoderneșiistorice din 2008 pânăîn 2014.

 

BalikaVadhu

BalikaVadhueste o poveste care aduceuneledintrepracticileurâte care se desfășoarăînsocietateanoastră, cum ar fi căsătoriacopiilor. Povestea se învârteînjurulprotagonistuluipenumeAnandi care s-a căsătorit la vârsta de 11 ani. Soartaia o întorsăturăurâtădupăcetrecani, iarfiicaei „Nandini” esteprinsăînaceleașicircumstanțedupăce a fostrăpitășicăsătorită cu forță. VânătoarealuiAnandipentruNandiniesteîncăactivă. Conform complotului actual, Nimboli aka Nandini se luptă din greupentru a-iunipe Gopal șiKamli, care se iubesc cu adevăratunulpecelălalt, asumându-șimulteriscuri.

Yahaaan Main GharGharKheli

 

Yahaaan Main GharGharKheliestepovesteafamiliei Thakur care deține o casăpalatialăîn Ujjain numităSwarnBhavan. Șefulfamiliei Thakur UdayPratap Singh (interpretat de actorul veteran AlokNath) credecătrăieșteunstil de viațăfastuosșiestemândru de moștenireasabogată. Înniciuncaz nu ar fi compromisasupramândrieișiprincipiilor sale. FiicasaSwarnAbha (interpretată de SuhasiDhami) a fostcrescutăîntr-un mediufoarteconfortabilșiesteatașată de familiaei, în special de tatălei. Eahrăneștemândriatatăluiei. Din păcate, familia se confruntă cu neprevăzutulșiesteobligatăsăducă o viață de ajustărișiluptă. VareușiSwarnAbhasăfacăfațăcircumstanțelorschimbatemenținândintactămândriatatăluiei?veiprimimultmaimulteepisoadepeserialeturcestihindilover, care îțiîmpartezilnic.

IssPyaarKo Kya NaamDoon

 

IssPyaarKo Kya NaamDooneste o poveste de dragosteîncrucișată de stele care prezintă un contrast interesant de personalitățiîmpletiteîntr-o relație care se leagăîntreiubireșiură. Khushiși Arnav au ideologiidiametralopuse. DacăKhushicredeînmijloace, Arnav crededoarînscopuri. RelațiileluiKhushisuntcelemaiimportantepentruea, întimpce Arnav credecătoțioamenii au un prețși pot fi manipulațiînbeneficiulcuiva. Khushi, untânăr de 18 ani din UP, estesimplu, înrădăcinatînfamilie

 

 

Rang Rasiya

Rang rasiyaeste o poveste de dragostenervoasăaprinsă de urăintensășialimentată de circumstanțe care aducîmpreună o fatăsimplă din sat, Paro (SanayaIrani) șiofițerularmatei, Rudra (Ashish Sharma). PentruRudra, dragosteaestebazatăpenevoi, frumusețeaesteînșelăciune, iarmuncaestedatorie, iarpentruParo, dragosteaestesperanță, frumusețeaesteextremășidatoriaesterăzbunare. Spectacolul a fostfilmatextensivpeterenuriarideșirann din Jaisalmerși dune din Jodhpur. Înprezent, spectacolul se învârteînjurulînceputuluipoveștii de dragostedintreRudrașiParo. S-arputeasă se căsătoreascăîncircumstanțedificile, darîncetși constant înțelegcomplexitățilerelațieilor complicate. Paro, care s-a îndrăgostit de Rudraîntr-o clipă, îlajutăpe protagonist săînțeleagăsensibilitățileiubirii.

Akbar șiJodha

Akbar șiJodha se întorcînsiguranță la Agra șiAmmiJaanîiîntâmpină. Murad, care a venitîmpreună, o cheamăpe mama ei, o cheamăpeSalima, daracesta din urmă nu îirăspunde. Aflândveștilesosiriilui Akbar, Rukhaiyaa se bucurăîntrucâtar fi încele din urmăușurată de pedeapsaei. Pe de altă parte, Akbar îispuneluiJodhacăva face un mare anunț la Diwaan-E-Khaas a douaziși o va face extrem de fericită. Ce anunțva face Akbar? Continuațisăurmărițipentru a afla. Jodha Akbar este o poveste de dragoste din secolul al XVI-lea despre o saga de căsătoriepolitică de conveniențăîntre un împărat Mughal, Akbar, și o prințesă Rajput, Jodhaa. Dar multmaimultdecâtcăestecăsătoriacontrastelor.

SapneSuhaneLadakpanKe

 

SapneSuhaneLadakpanKe se referă la sărbătorireaadolescențeiînfățișândviețile a două fete adolescente, GunjanșiRachna. Aniiadolescențeimarcheazăînceputul real al tinerețiiînflorite a uneipersoaneșievenimentelecare au locînviațacuivaînaceastăperioadălasăamprentepermanente care îiafecteazăpersonalitatea. Aniiadolescențeisuntatuncicând se confruntă cu primelelorzdrobiri, iubiri, disperare de dragoste, greșeli, bucurii de prietenie, unire, sfâșieturi de inimă, frământăriemoționale, sentimenterebele etc. Spectacolulesteplin de speranță, aspirații, dorințe, dor, dorințășidorință. .Povesteaîncearcăsăîncapsulezefrumostoateacestenuanțe fine ale viețiișisăoferepublicului un gust din aniilor de creștere. Ideeaestesăîmbogățeascăviețilespectatorilorprintr-un conținutatrăgător care să le amintească de aniilor de minunefărăgriji.